A designer knows he has achieved perfection…

Känns det rimligt att

1 + 1 = 2?

Och att 1 – 1 = 0?

Vi hoppar vidare en bit.

Protesterar du om jag säger

2^0 = 1?

Och hur låter

2,75 = 4/11?

Mitt ibland alla åsikter, djuplodande analyser och spetsfundiga inbrytningar vad gäller vår skola så får jag erkänna att jag känner mig lite vilsen. På nåt sätt går väldigt mycket av det bortom horisonten för vad jag kan relatera till det jag har för händer. Allt det här om betyg och skolplikter uppåt och nedåt och jag vet inte vad är utan tvivel mycket viktigt, men jag är bara en enkel pojk från landet, som får nöja sig med de lite enklare frågorna. Till exempel de här ovan. Och kanske även – varför går man vidare, om inte det sitter? Jag blev aldrig någon proffsdansare, men de dansarinstinkter jag trots allt lyckats bygga upp upplever det lite som om min lärare skulle börja tala om trippelpiruetter innan jag lyckats reda ut om jag ska trampa med höger eller vänster fot på första taktslaget.

Comments are closed.